Egy borsodi településen étkezési célokra tartottak kutyát.

Rejtélyes állatmaradványokat és több élő kiskutyát találtak egy borsodi településen, amiket étkezési célra tartottak. Öt felhizlalt kutyust sikerült kimenekíteni a horrorfarmról, de volt állat, ami nem úszta meg - írja a Bors.

Sokkoló okból hizlalták fel a kutyákat egy borsodi településen: hogy egy nap megehessék őket. Lakossági bejelentés alapján szereztek tudomást. Úgy tudni, ázsiaiak kezei közül sikerült kimenteni a kölyökkutyákat.

–Meg akarták őket enni, és a helyszínen talált maradványok arra utalnak, hogy volt már olyan kutya, amelyikkel ezt meg is tették – közölte a Borssal a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány munkatársa.
A kiskutyák anyjuktól elzárva éltek, moslékkal hizlalták őket. A lefülelés óta a külföldiek vélhetően elmenekültek, az anyaállat ugyanis eltűnt, őt magukkal vihették.
Az állatvédők azonban minden fotót, bizonyítékot, ami arra utalt, hogy élő kutyákat öltek meg a házban, átadták a helyi jegyzőnek. Mivel a kutyákat kimenekítették, a rendőrségnek nem kellett helyszínelnie, ugyanakkor a jegyző információink szerint megteszi a szükséges lépéseket.
A jelek szerint azonban egyáltalán nem egyedi esetről van szó.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!