Amikor Chico, az 1 éves németjuhász kutya az utcára került, nem ijedt meg. Összegyűjtötte minden tudását, bátorságát, és olyasmit tett, amit sem a tulajdonosa, sem a rendőrök nem hittek el.


Az Odessa, Texas-i rendőrőrsön dolgozó tisztek nem hittek a szemüknek, amikor körülbelül 3 órakor egy németjuhász kutya sétált be az irodába, és az előadótáblára tette az első mancsát, hogy bejelentkezzen. Chico nyakörvvel rendelkezett, de az információs címke hiányzott, így lehetetlen volt azonosítani a tulajdonosát. A rendőrőrs felhívta az állatvédőket, és mialatt a csapatuk úton volt, az 1 éves kiskutya a rendőrőrsön maradt, rengeteg simogatást kapott, és játszott a dolgozókkal.


De Chico úgy döntött, hogy nem várja meg az állatvédőket, és hazament a alvó gazdájához, akinek fogalma sem volt róla, hogy a kutyája elszökött. A rendőrök nem tudtak betelni ezzel az aranyos kiskutyával, annak ellenére, hogy éjszakai műszak volt, és lenyűgözte őket a jó viselkedése. Még viccet is csináltak arról, hogy Chico jelentkezett egy K-9 pozícióra.
A kiskutya hazafutott, és másnap reggel a tulajdonos értesítette a rendőröket, hogy az ő kutyája, és hogy már biztonságban otthon van. Chico otthona mintegy egy mérföldre volt a rendőrőrsötől.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!