Nem fogod elhinni, hogy mi történik!

Azokban a családokban, ahol a gyerek és a kutya együtt nő fel a szülőknek mindig figyelniük kell, nehogy valami baj történjen. A kicsi gyerekek általában a szobában a szőnyegen ülnek a házi kedvenc pedig mellettük. nincs is ezzel semmi gond, hiszen, ha a kutya kicsikorától kezdve szeretve és tanítva van akkor nem lehetnek kellemetlen meglepetések.

A mai videóban a kis Quinnt láthatjátok, ő egy néhány hónapos kislány, San Antonióban, Texasban él a családjával és a kutyájukkal. A kislány nagyon szereti a házi kedvencüket, aki állandóan ott ül vagy fekszik, ahol ő játszik. A kis Quinni még nem elég nagy ahhoz, hogy beszélni tudjon, de gőgicsélve magyaráz a kutyának. Szeretné őt megpuszilni, de nem éri el.

A kutya pedig mintha értené, a kislány elé fekszik, így már eléri őt és több puszit adva ki tudja fejezni a szeretetét az állat iránt. A kutya ezután feláll majd még közelebb megy a kislányhoz és nyalogatni kezdi a kis Quinni arcát, ezzel azt jelezve, hogy ő is nagyon szereti a kis gazdit. Szerencsére a gyerek apukája éppen a közelben volt így videót tudott készíteni a két kis barátról. Tekintsétek meg a videót, biztosan nektek is mosolyt fog csalni az arcotokra ez a kis jelenet.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!