Segítsünk mi is, hogy hazataláljanak!

Sajnálatos módon a felhívások ellenére is rengetegen petárdáztak és tűzijátékoztak az új évet ünnepelve. Tavalyhoz képest idén sokkal több kis kedvenc rémült meg a durranásoktól, fényektől és kóboroltak el otthonukból. Több szervezet is összefogott, hogy az elmenekült kutyusokat visszajuttassák gazdáikhoz.
A Noé Állatotthon is segít ebben, ezért Facebook oldalukon külön mappát is létrehoztak az elveszett ebeknek.
A gazdák a [email protected] email-címen, vagy az oldalra posztolt képpel, adattal jelezhetitek, ha segítségre van szükségük. Az Állatotthon oldalát itt tekinthetitek meg:
https://www.facebook.com/noeallatotthon/

Íme néhány kutyus, akiket keresnek:
" Sziasztok, az alábbi képen látható fekete kutyus riadt meg a petárdáktól és szaladt el tegnap éjjel 22:30 körül Budapesten az Ilka utcán ki a Hermina útra, s onnan be a Városligetbe, itt vesztették szem elől. Lecsó névre hallgat, nagyon félős, fekete hosszúszőrű tacskókeverék, fehér csíkkal a mellkasán és pamacsokkal a tappancsain.

Chipes, a szolnoki állatotthon, ill. a tulajdonos elérhetőségeivel, nyakörvből kibújt. Kérlek, ha látod vagy tudsz segíteni, hívd ezt a számot: 0670 389 2000. Köszönjük! "

" Gyömrőről eltűnt az este (2016.12.31) a képen látható 8 hónapos golden retriver kan kutyus. Chip van benne, száma:(900085000293080). A kutya neve: Winnie. Nagyon barátságos, hívásra bárkihez odamegy. Ha valaki látja valamerre, kérem, azonnal jelezze felém! Tel.: 0630 6929 223 Nagyon köszönöm. "

" ELVESZETT!!! Kiszökött 31. 17:00-körül a nyíló kocsikapun fekete-cser szuka törpetacskóm, Pixel. Kerepes, Szőlő utca melletti domboldalra-terepre szaladt. A tűzijátéktól fél, szóval aki Szilasliget irányában, vagy Kerepesen látja, kérem szóljon nekem, kísérelje meg befogni. Chip van benne, egy éves, de mivel lakásban volt, se ruha, se nyakörv nem volt rajta míg megtörtént az öt másodperces baj és rá ugye a pufogtatás. Kint vagyunk a terepen, telefonon kereshető vagyok. Kis Eszter 06/20 446 8182 "

" Óbudán, a Flórián térnél a szilveszter esti sétán elveszett Dexter, aki megrémült egy petárdától. Fekete Amstaff, fehér mellénnyel. Kiszakította magát a pórázból, így nincs rajta póráz. Barátságos, jámbor, chippel ellátott, igazi családtag. Aki tud róla valamit, hívjon a 06-30-9401-753 vagy a 08-30-205-5830-as számon. A megtaláló jutalomban részesül! Kérlek osszátok meg! "

" BÉKÉSEN ELTŰNT NAGYON VÁRJÁK!
A petárdázás miatt félénk kutyánk a délelőtt folyamán elszökött. Buksi névre hallgat, csippel el van látva . Aki látta vagy esetleg befogadta hívja ezt a számot:
Tel.:06306631195 "

" Tegnap este KEREPESNÉL eltűnt a kutyánk.
Világos bézs, zsemle színű, nagy testű kb 50 kiló, nőstény, nagyon barátságos, de a tüzijáték miatt, meglehet ijedve. Shira névre hallgat.
Kérem bárki aki látta írjon vagy hvjon az alábbi telefonszámon:
06-30/484-9993 "

" ELSZÖKÖTT!!!!
Kérlek segítsetek megtalálni a kutyámat, 6hónapos amerikai akita!
Pablo névre hallgat, chip van benne!
22:00 fele szökött meg gyöngyöshermánból ( Szőlősi vasútátjáró fele)
Aki esetleg találkozna vele írjon nekem, vagy hívjon a +36 30 8752606 számon!!
Kérlek osszátok meg minnél többen!
Köszönöm! "

Segíts egy megosztással, hogy minden elkóborolt kutyus hazatalálhasson szeretett gazdájához és családjához!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!