Megváltozott az egész életük!

Szinte mindenki egyetért abban, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Sajnos ezzel nem mindenki van így és valamilyen elképzelhetetlen okból bántja az állatokat. Sokan foglalkoznak állatkereskedéssel is de szerencsére vannak állatszerető emberek is, akik mindent megtesznek kedvenceink jólétéért. Bret és fia Zach pontosan ilyen emberek.

Bret Wininger és fia egy szép napon elmentek motorozni az Arkansas államban fekvő Little Rock környékére. Ám hirtelen furcsa dolgot vettek észre az út mentén - írta a LittleThings. Leszálltak a motorról, hogy megnézzék mi az és megdöbbenve látták, hogy egy ketrec az. Közelebb mentek a ketrechez és látták, hogy egy csontsovány kutya ült benne.

Az apa és fia gyorsan elmentek ételért és vízért, majd a kutyát magukkal vitték. Elnevezték őt Charlie Bravo-nak. A kutyus nagyon örült, hogy végre kiszabadították és hálás volt. Otthon megmosdatták a kutyust, mert arra már nagy szüksége volt. Levágták a körmeit is és utána elvitték őt állatorvosi vizsgálatra. Az állatorvos vitamin injekciót kapott, majd az orvos kezelte a sebeit is. A kutyust 8 hónaposra becsülte. Azt nem tudta megmondani, mióta ült kis ketrecben szegény kutya, de iszonyú sovány volt.

Charlie Bravo történetét feltették a Facebook-ra. Nagyon sok segítőkész ember jelentkezett és jelezte, hogy szívesen hozzájárul az állatorvosi költségek kifizetéséhez. Az összegyűlt pénzt Bret egyrészt a kutyusra fordítja, a megmaradt összeget pedig más állatmentő egyesületeknek adományozza és létrehozta még a “Charlies Angels” nevű segélyalapítványt is.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!