A térfigyelő kamera mindent rögzített. Hihetetlen!

Ha valaki az állatokat bántja, az mindig megbosszulja magát.  De a lenti filmben szereplő autótulajdonos nem gondolta, hogy mikor egy kutyát elzavart a parkolóhelyéről, az állat ilyen módon bosszulja meg tettét.

Az egész akkor kezdődött, amikor ez a mexikói férfi belerúgott a kóbor kutyába az utcán,  csak azért, hogy le tudja parkolni a kocsit.

Nem gondolta, hogy ez a rossz cselekedet ilyen hatással lesz az áldozatra és a  kutya négylábú barátai segítségére sietnek. Még nehezebb elképzelni azt, hogy még a férfi kocsiját is megtámadják.

Ezt a (jól megérdemelet) “kutya-vandalizmust” az éjszakai megfigyelő kamera vette fel. Egy egész csoport, körülbelül nyolc, kutya jelenik meg a férfi kocsija körül és nekilátnak a bosszúnak.

Látjuk, hogyan szedik le az első lökhárítót és a jármű több részét is tönkreteszik. Másnap a férfi úgy gondolta, hogy a károkat valamilyen banda tagjai okozták, de nagyon meglepődött, mikor megnézte a biztonsági kamerák felvételeit.

Szóhoz sem jutott, amikor meglátta, hogy a szóban forgó gengszterek négy lábon jártak, és nagyon szőrösek voltak! Ekkor eszébe jutott, hogy belerúgott abba a kutyába, amely a parkolóhelyén aludt a járdán és megértette, hogy az állatok így álltak bosszút rajta.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!