Ha van kutyád, vagy valaha is volt akkor tudod hogy milyen jó kutyás gazdinak lenni. Nem véletlenül mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ez teljesen igaz! A kutyák nagyon kedvesek és hűségesek. A kutya örökké a barátod marad.

Ha van kutyád, vagy valaha is volt akkor tudod hogy milyen jó kutyás gazdinak lenni. Nem véletlenül mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ez teljesen igaz! A kutyák nagyon kedvesek és  hűségesek. A kutya örökké a barátod marad.

 

Mindig van oka annak, amit a kutya tesz. Néha azonban mi sem értjük ezeket az okokat, de az alábbi lista talán segíthet.

1.Ha kutyád ajándékot hoz neked

Ok nélkül hoz neked valamit a kutyád?  Ezt azért csinálja, hogy megmutassa,  milyen ügyes . Ne várj tőle semmi nagy dolgot, hanem inkább apróbb tárgyakat, mint pl. ágak,  egy labdát vagy egy játékot. A kutyák olyan okosak!

 

2.Ha a kutyusod elfoglalja az ágyad

 

Ha a kutyád elfoglalja az ágyadat, akkor pihenni szeretne. Az ágyad olyan illatú mint Te vagy,  ezért a kutyák ott biztonságban érzik magukat.

3.Ha a kutyád a lábadhoz fekszik

 

 

Ha a kutyád a lábadnál fekszik akkor az azt jelenti, hogy az az ő területe és Te is a falka tagja vagy. Ha azt szeretnéd, hogy egy idegen helyen a kutyád biztonságban érezze magát, engedd meg, hogy a lábadhoz feküdjön.

 

4.Ha a kedvenced a hátán fekszik

 

Ez kutyától függ, néhányan azért csinálják mert egyszerűen jól esik nekik, vagy éppen játszani akarnak. Egyesek szerint ez egy olyan szokás, amit a farkasoktól örököltek.
 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!